Código Secreto Dúo Veure més gran

Código Secreto Dúo

JC-CS DUO ENG

Nou

La versió cooperativa per a dos jugadors de Codi Secret.

Més detalls

20,00 €

Fitxa

Edat12
Durada30 min
AutorVlaada Chvátil, Scot Eaton
EditorialDevir
Jugadors2-4

Més informació

Codenames Duet manté els elements bàsics de Codenames, dóna una pista d’una paraula per intentar que algú identifiqui als vostres agents entre els de la taula, però ara esteu treballant conjuntament com un equip per trobar a tots els agents.

Per preparar la partida, posa 25 cartes de paraula en una graella de 5x5. Col·loca una carta de claus en el suport de manera que cada jugador vegi una cara de la carta. Tothom veu una graella de 5x5 en el seu costat de la carta, amb nou quadrats pintats de color verd (representant als teus agents) i un pintat de negre (representant a l’assassí). L’assassí es troba en llocs diferents en cada costat de la carta i tres dels nou quadrats en cada costat de la carta són també verds a l’altre costat!

Conjuntament, necessiteu revelar els quinze agents, sense revelar ni l’assassí ni masses vianants innocents, abans de que el temps s’esgoti. Cada jugador pot decidir donar una pista d’una paraula a l’altre jugador amb un número. Qui rebi la pista posa el dit sobre una carta per identificar l’agent. Si és correcte, poden intentar identificar-ne algun altre. Si identifiquen a un vianant, llavors el seu torn acaba. Si identifiquen a un assassí, ambdós perden! A diferència del Codenames, poden continuar endevinant mentre encertin un agent cada vegada. Això és útil per tornar a pistes prèvies i trobar les que s’havien deixat abans.

Opinions

Encara no hi ha comentaris de clients.

Escriviu una valoració

Código Secreto Dúo

Código Secreto Dúo

La versió cooperativa per a dos jugadors de Codi Secret.

Escriviu una valoració