Dominion

JC-DOM

Nou

El joc de baralles construïbles original.

Més detalls

40,00 €

Fitxa

Edat8
Durada30 min
AutorDonald X. Vaccarino
EditorialDevir
Jugadors2-4

Més informació

Amb un ampli llistat de premis internacionals, Dominion destaca pel seu sorprenen sistema de regles, considerat com la pedra fundacional dels anomenats Jocs de Baralles Construïbles. (Deck Building Games en anglès).

En Dominion cada jugador posseeix un Regne (la seva baralla inicial) i unes inevitables ganes d'augmentar els seus recursos, objectiu que no és fàcil d'assolir quan hi ha tres o quatre jugadors que tenen els mateixos plans.

A diferència dels jocs de taula i cartes tradicionals, aquí cada participant ha d'elaborar la seva pròpia baralla i la seva estratègia al llarg de la partida. Amb un total de 500 cartes de diferents tipus (Tresor, Victòria, Regne i Maledicció), una part d'elles constitueixen els subministres que són instal·lats sobre la taula (els territoris per dominar i els recursos necessaris per fer-ho); després, cada jugador comença la partida amb una baralla de deu cartes, amb les qual haurà de comprar els diferents subministres que li permetran portar a terme els seus plans i fer créixer els seus punts de Victòria.

D'aquesta manera, els jugadors hauran de lluitar per aconseguir la major quantitat de punts de Victòria en el seu regne per guanyar la partida.

Opinions

Encara no hi ha comentaris de clients.

Escriviu una valoració

Dominion

Dominion

El joc de baralles construïbles original.

Escriviu una valoració