Nou Agra Veure més gran

Agra

JT-AGR

Nou

Un dels grans jcos d'Essen 2017.

Més detalls

65,00 €

Fitxa

Edat12
Durada90-120 min
AutorMichael Keller
EditorialMaldito Games
Jugadors2-4

Més informació

Els Notables i emissaris de tot el país estan en camí per a la celebració de l’aniversari d’Akbar el Gran. Com ambiciós terratinent, no pots deixar-ho passar; les celebracions són una oportunitat d’or per elevar la teva posició i riquesa.

En la teva finca d’Agra cultives i culls cotó i cúrcuma. Tens un bosc en el que produeixes bona fusta, i una petita, encara que rentable, pedrera de gres. Mitjançant el comerç i el processament de les teves mercaderies seràs capaç d’obtenir articles de luxe, que després faràs servir per complimentar als Notables que viatgen cap a la capital. Per descomptat, els teus rivals tenen el mateix pla; per això has d’utilitzar tot el teu enginy per ser més astut que ells a mida que s’acosta l’aniversari d’Akbar.

Agra és un joc de col·locació de treballadors, comerç i producció, en el que els jugadors hauran de gestionar les seves accions sàviament per augmentar la seva influència i poder distribuir els seus recursos eficientment. El taulell té dues zones principals, una que mostra les rutes de producció i processament de les matèries primeres, i una altra en la que els jugadors podran influir en els personatges que passen de camí a Agra. Combinant les habilitats i les accions del seu torn, cada jugador haurà de decidir en què inverteix les seves matèries per poder fer els millors regals a l’emperador i així aconseguir la seva victòria sobre la resta.

Opinions

Encara no hi ha comentaris de clients.

Escriviu una valoració

Agra

Agra

Un dels grans jcos d'Essen 2017.

Escriviu una valoració