Scythe

JT-SCY

Nou

El guanyador del Golden Geek 2016 i de l'As d'Or 2017 en categoria experta.

Més detalls

80,00 €

Fitxa

Edat14
Durada90-120 min
AutorJamey Stegmaier
EditorialMaldito Games
Jugadors1-5

Més informació

Els anys 20 són una època sense descans. Les cendres de la primera gran guerra encara enfosqueixen la neu. La ciutat-estat coneguda simplement com "La Fabrica", que va alimentar la guerra amb mechs fortament blindats, han tancat les seves portes, atraient l'atenció de varis països propers.

Scythe és un joc de taula basat en una història alternativa per als anys 20. És un període de ramaderia i guerra, cors trencats i engranatges rovellats, innovació i valor.

En Scythe, cada jugador representa a un líder caigut intentant restaurar el seu honor i liderar la seva facció fins el poder en Europa de l'Est. Els jugadors conquereixen territoris, allisten nous reclutes, aconsegueixen recursos, guanyen vilatans, construeixen estructures i activen mechs monstruosos.

Cada jugador inicia la partida amb diferents recursos (força, diners, capacitats de moviment i popularitat), les habilitats específiques de la facció seleccionada i objectius ocults. Les posicions d'inici de cada facció estan especialment calibrades per contribuir a la naturalesa asimètrica del joc.

Scythe atorga als jugadors quasi total control sobre el seu propi destí. A més dels objectius secrets de cada jugador, l'únic element de sort són les cartes de trobades que els jugadors robaran mentre interactuen amb els ciutadans de les terres recent explorades i les cartes de combat que donen un impuls temporal durant el combat. Entaular combat també serà decisió del jugador, no per sort o aleatorietat.

Scythe té un mecanisme de selecció d'accions continu (sense rondes o fases) per mantenir el joc en moviment reduint el temps d'espera entre torns. Encara que existeix l'enfrontament directe, no existeix l'eliminació de jugadors, degut a que les unitats no poden ser ni destruïdes ni assassinades.

Cada part de Scythe té un motor de construcció associat. Els jugadors poden millorar les seves accions per ser més eficients, construir estructures per millorar la seva posició en el mapa, allistar nous reclutes per millorar les habilitats de la facció, activar mechs per dificultar als oponents envair i expandir les seves fronteres per recol·lectar més i diversos recursos. L'ordre en que els jugadors milloren els seus motors proporciona la sensació de partides úniques, fins i tot si s'està jugant amb la mateixa facció.

Inclou cartes promocionals.

Opinions

Encara no hi ha comentaris de clients.

Escriviu una valoració

Scythe

Scythe

El guanyador del Golden Geek 2016 i de l'As d'Or 2017 en categoria experta.

Escriviu una valoració