Pixie Queen Veure més gran

Pixie Queen

JT-PQ

Nou

Una reina tirana.

Més detalls

59,95 €

Fitxa

Edat12
Durada90-120 min
AutorRudy Seuntjens
EditorialLast Level
Jugadors2-5

Més informació

Pixie Queen és un joc de col·locació de treballadors que tracta sobre una reina que governa als seus subordinats com una veritable tirana.

Les fades són petites i trapelles criatures mítiques, que es troben principalment en la regió de Cornwall i Devon. Enganyen i roben a la gent tot el temps. No ho fan només per a la seva pròpia diversió, sinó bàsicament per temor a la seva Reina, que governa al seu poble com una autèntica tirana, exigint que se li facin ofrenes constantment.

De dos a cinc jugadors es ficaran en el paper de Líder de les fades per intentar avantatjar a la resta en quant a satisfer a la seva Reina. Cada ronda recol·lectaran plata, or i menjar com ofrenes a la Reina. Seràs recompensat per entregar anells d’or, per sorprendre-la amb regals especials o per convertir-te en un dels seus servents lleials.

No obstant la Reina no es pot satisfer fàcilment. Donarà punts de penalització a aquells que menys treballen cada ronda.

Per fer-ho bé has d’obtenir els menys Punts de Penalització possibles. Al final de la partida, aquest càstig podrà reparar-se amb els Punts de Recompensa que hagis obtingut. Si aconsegueixes acabar el joc amb un resultat positiu, Ho has fet genial!

Opinions

Encara no hi ha comentaris de clients.

Escriviu una valoració

Pixie Queen

Pixie Queen

Una reina tirana.

Escriviu una valoració