Rising Sun

JT-RS

Nou

El successor de Blood Rage.

Més detalls

100,00 €

Fitxa

Edat14
Durada90-120 min
AutorEric M. Lang
EditorialEdge Entertainment
Jugadors3-5

Més informació

Ambientat en el Japó Feudal, Rising Sun posa als jugadors al comandament dels grans clans que han reunit els poderosos kami per reformar el país i tornar-li les seves honorables tradicions espirituals.

Cada clan utilitzarà les seves capacitats especials per estendre les seves forces per les províncies i construir les seves fortaleses, cultiva la terra per obtenir recompenses i lliurar guerres els uns contra els altres. A mida que les estacions passin de primavera a estiu i a tardor, els jugadors podran millorar els seus clans amb augments estratègics, virtuts generoses i fins i tot monstres llegendaris molt poderosos que els ajudaran en la seva causa. Els clans també farien bé en resar als déus, doncs cada kami podria atorgar-los poderoses capacitats. No obstant, la diplomàcia pot ser una eina encara més útil, ja que els clans formaran aliances en benefici mutu i negociaran el seu camí cap a la victòria. En aquest àmbit polític, l’honor és més valuós que l’or, encara que la traïció pot canviar les tornes de la guerra. Les batalles no només es guanyen mitjançant la força bruta, sinó amb estratègia i astúcia.

Tria sàviament el teu camí cap a la victòria, i als teus aliats amb compte. Quan la neu hivernal cobreixi la terra, seràs l’escollit per governar la terra del Sol Naixent?

Opinions

Encara no hi ha comentaris de clients.

Escriviu una valoració

Rising Sun

Rising Sun

El successor de Blood Rage.

Escriviu una valoració